Taç Tart Kalıbı Döküm Siyah 26 Cm
Taç Tart Kalıbı Döküm Siyah 26 Cm

Taç Tart Kalıbı Döküm Siyah 26 Cm (532054270)

Barkod : 8681893332939

Taç Granit Döküm Tart Kalıbı Siyah 26 cm

Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz en pratik ve lezzetli yiyecek, hiç şüphesiz tarttır. Cevizli, havuçlu, tarçınlı, meyve parçalı veya kakaolu, misafirlerinizin damak zevkine göre nefis ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Komşularınızın veya dostlarınızın en güzel tartları tatması için kaliteli bir tart kalıbına ihtiyaç duyarsınız.

Lezzetli Tartlar Pişirmenin Püf Noktası

Sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz döküm tart kalıpları ile çay saatleriniz tadı, misafirlerinizin damağında kalacak. Eğer hazırladığınız tartla mutfakta harikalar yaratmak istiyorsanız kullandığınız tart kalıbına önem göstermelisiniz. Tartın iyi kabarması, her tarafının eşit şekilde pişmesi ve kalıptan çıkartırkan şeklinin bozulmaması genellikle tart kalıbının kalitesiyle alakalıdır. Taç kalitesiyle sahip olacağınız döküm tart kalıpları sayesinde her zaman aynı lezzette ve görünümde tartlar pişirebilirsiniz.

Pratik, Lezzetli ve Uzun Ömürlü

Döküm tart kalıbı ile leziz tartların tadından önce görüntüsü sizi tatmin edecek. Kullanım ve pişirme kolaylığı sayesinde şık sunumlar hazırlayabilecek ve misafirlerinizi kıskandıracak tartlar pişirebileceksiniz. Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı olan döküm tart kalıbını uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz.

MATERYAL Granit Görünümlü İç ve Dış Kaplama Alüminyum Döküm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR