PHİLİPS BHS520/00 STRAİGHTCARE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİSİ
PHİLİPS BHS520/00 STRAİGHTCARE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİSİ

PHİLİPS BHS520/00 STRAİGHTCARE SAÇ DÜZLEŞTİRİCİSİ (532070505)

Barkod : 8710103974147

Daha az ısı hasarıyla saçlarınızı şekillendirin

ThermoShield teknolojisi sayesinde

  • ThermoShield teknolojisi
  • %50 daha hızlı düzleştirme
  • Parlak saçlar için 2 kat iyonik bakım
  • Argan yağı katkılı plakalar

 

Daha az ısı hasarı için ThermoShield teknolojisi

ThermoShield teknolojisi, saçlarınızı daha az ısı hasarıyla şekillendirmenize olanak verir. Sensörü sıcaklığı düzenleyerek saçınızın kökten uca eşit olarak hak ettiği mükemmel şekli almasını sağlar.

 

%50 daha hızlı düzleştirme

Düz plakalar düzleştiricinin saçınızda rahatça kaymasını sağlar, böylece şekillendirmeye daha az, aynı mükemmel sonucun keyfini çıkarmaya daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Elektriklenmeyen parlak saçlar için 2 kat iyonik bakım

Bu güçlü iyonik sistem, her şekillendirmede 2 kat iyonik bakımla saçınızın parlaklığını artırır. Saçınıza bir santimetre küp başına milyonlarca negatif iyon yükleyerek statik elektriği ortadan kaldırır, saçınıza bakım yapar ve dış katmanını yumuşatır. Böylece canlı bir parlaklığa sahip elektriklenmeyen saçların keyfini çıkarabilirsiniz.

İpeksi saçlar için argan yağı katkılı seramik plakalar

Düzleştirici, hızlı ve zahmetsiz bir şekillendirme için argan yağı katkılı seramik plakalara sahiptir. Bu plakalar saçınızda kayarak saçlarınızın ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık kazanmasını sağlar.

Hassas şekillendirme için hareketli plakalar

Gelişmiş hareketli seramik plakalar, saç üzerindeki basıncı ayarlamak için hareket eder. Bu, iyi bir şekillendirme performansı için saça uygulanan ısının ve basıncın eşit olmasını sağlar.

Çeşitli stiller için düzleştirme veya kıvırma

Zarif ve şık düz saçlardan çabasız görünümlü gündelik dalgalara veya dikkat çekici buklelere kadar her şeyi yapabilirsiniz. Bugün hangisini seçeceksiniz?

120°C ila 230°C'lik sıcaklık aralığı

120°C ila 230°C'lik sıcaklık aralığında seçim yaparak uzun süre kalıcı sonuçlar sağlarken saçınızın zarar görme riskini de en aza indirin.

Hızlı ve kolay düzleştirme için 105 mm uzunluğunda plakalar

105 mm uzunluğundaki plakalar saçınıza daha iyi temas ederek mükemmel düzleştirme sonuçlarına daha kolay ve daha kısa sürede ulaşmanızı sağlar.

Kolay okunan yenilikçi sıcaklık ekranı

360° sıcaklık tekerleği ile LED ekranın benzersiz kombinasyonu size mutlak sıcaklık kontrolü sağlar.

Daha kolay ve güvenli kullanım için soğuk uç

Şekillendiricinin ucu, soğuk tutan özel bir ısı yalıtımı malzemesinden yapılmıştır. Şekillendirme sırasında tutabilir ve böylece kullanım kolaylığını deneyimleyebilirsiniz.

Kısa sürede ısınma özelliğiyle 30 saniyede kullanıma hazır

Hızla ısınan düzleştirici, 30 saniye içinde kullanıma hazırdır.

Isıya dayanıklı rulo mat dahildir

Kullanışlı ısıya dayanıklı rulo mat, her yerde saçınıza şekil vermenize yardımcı olur ve düzleştiricinizi evde veya seyahat sırasında güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR