LAVA YUVARLAK IZGARA TAVA ÇAP 30 CM
LAVA YUVARLAK IZGARA TAVA ÇAP 30 CM

LAVA YUVARLAK IZGARA TAVA ÇAP 30 CM (532053785)

Barkod : 8680215496328

Lava Grill Izgara Döküm Tava 30 cm

Mangal lezzetinde, enfes etleri evinizde pişirmenize olanak sağlayan Lava Grill Izgara Döküm Tava 30 cm, uygun kullanımla uzun yıllar boyunca mutfağınızda size hizmet eder. Emaye kaplamasıyla güvenli pişirme ve kolay temizleme özelliklerine sahiptir. 

Sağlıklı Yemekler Hazırlayın

Bin yılı aşkın bir süredir güvenilir bir pişirme yüzeyi olarak kullanılan dökme demir, birçok kullanım avantajına sahiptir. Oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahip olduğu için hesaplıdır. Isıyı gerçekten iyi bir şekilde koruduğu için kalın ve sulu bir bifteği ateşle doğrudan temas etmeden, sağlıklı ve lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. Dökme demir, diğer yüzeylere göre daha uzun süre ısınır, ancak ısıyı oldukça iyi tutar ve eşit şekilde dağıtır. Ocağı kapattıktan sonra da uzun bir süre ısıyı koruduğu için yemeği sıcak tutmanızı sağlar. Emaye kaplama, tabana gıda yapışmadan pişirme işlemini kolaylaştıran yapışmaz bir yüzey sağlar. Emaye camlı yüzeyin herhangi bir yağlama işlemine ihtiyacı yoktur, bu yüzden çok az bakım gerektirir. Emaye sır, paslanmayı önler ve tavanızın çekirdek malzemesini koruyan gözeneksiz bir yüzey oluşturur. Mükemmel bir ısı iletkenidir, kolayca yıkanır, paslanmaz, standart bir dökme tavanın yapabileceği her şeyi pişirebilir.

Lava Döküm Tava'yı Yıllarca Kullanmak İçin

  • Siyah renkli, tek parça Lava döküm ızgara tavası; bir kat emaye kaplamadır ve bir kez fırınlanmıştır.
  • Taban kalınlığı 4.5 mm, kenar kalınlığı 3,5 mm, çapı 30 cm ve yüksekliği 4.6 cm'dir.
  • Lava emaye dökme demir grill tava, düşük ila orta dereceli bir ısıya ihtiyaç duyar; böylece pişirme kabının enerjisi verimli hale gelir. 
  • Döküm tava, ocağı kapattıktan sonra ısısını muhafaza etmeyi sürdürdüğü için tavanın saplarını tutarken kalın ve ısı geçirmez bir mutfak eldiveni kullanmalısınız.
  • Pişirme işleminden hemen sonra tavayı sıcak suyla durularsanız temizleme işlemini kolaylaştırırsınız..Yanmış yiyecekleri çıkarmanız gerekirse, yapışmaz yüzeyini korumak için, iri tuz ve metal olmayan bir fırça ile temizleyebilirsiniz.
  • Paslanmayı önlemek için, yıkama işleminden sonra iyice kurulamalı ve tozdan korumak için kağıt havlu veya kumaş bir bezle örterek saklamalısınız.


1 kat emaye kaplama
1 Fırınlama

Taban Kalınlığı: 4,5mm
Kenar Kalınlığı: 3,5 mm
Çap: 30 cm
Yükseklik: 4,6 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR