FAKİR LEXUS SAKAL ŞEKİLLENDİRME CİHAZI ANTGRI
FAKİR LEXUS SAKAL ŞEKİLLENDİRME CİHAZI ANTGRI

FAKİR LEXUS SAKAL ŞEKİLLENDİRME CİHAZI ANTGRI (532070166)

Barkod : 8682511902022

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Cihazı, sahip olduğu 3 farklı moda göre sakallarınızı şekillendirmenize ve kesmenize yardımcı olur. 0,5-10 mm arasında değişkenlik gösteren 3 farklı modu ile dilediğiniz uzunlukta ve şekilde sakallara sahip olabilirsiniz. Erkek bakım ürünlerinin en yaygını olan sakal şekillendirme cihazlarına Fakir markasının getirdiği gelişmiş teknoloji ve üstün kalite eklenince, profesyonel bakımın keyfini evinizde doyasıya yaşayabilirsiniz.

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Cihazı, antrasit ve gri renklerinin uyumuyla şık bir görüntüye sahiptir. Paslanmaz çelikten üretilen çift bıçakları sayesinde uzun seneler boyunca kullanabileceğiniz ürün, sadece sakallarınızı değil; saçlarınızı şekillendirmenize de yardımcı olur. Bu iki farklı fonksiyonu ile erkekler tarafından sıklıkla ihtiyaç duyulan ürün kullanımında fonksiyonellik ve pratiklik baz alınarak üretilmiştir.

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Cihazı, Lityum-Ion pil ile çalışır. Uzun süreli kullanım sunan ürünün şarj gösterge ışığı sayesinde şarj durumunu kolayca kontrol edebilir ve her daim bakımınızı geciktirmeden yapabilirsiniz. USB girişli şarj kablosu ile birlikte gönderilen ürünü dilerseniz kablolu dilerseniz de kablosuz kullanabilirsiniz. 60 dakika boyunca kablosuz kullanım ömrü sunan ürün sayesinde sabah işe geç kalmadan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR